torstai 20. elokuuta 2009

Dippadai! Rairairai! Tästä alkaa bloggailu!

Kuten suurin osa ystävistämme tietää, Timo rakastaa ruokaa. Kotona Timo on meistä se, joka kokkaa lähes poikkeuksetta, samoin reissuilla kaveriporukoiden kanssa Timo on usein hellan ääressä. Timo tykkää myös oppia uusia asioita ruoasta. Hänelle tulee useita ruoanlaittoon ja viineihin liittyviä lehtiä ja lisäksi keittokirjapino vain kasvaa. Nytkin Timo on keittiössä valmistamassa meille lammaspataa.

Maija tykkää syödä Timon tekemää ruokaa. Ja bloggailla. Maijalla on ollut oma blogi jo monen monta vuotta. Ehkä osa teistä on sitä joskus lukenutkin.

Tykkäämme myös käydä ravintoloissa. Usein budjetti ei jousta ja käymme lounailla ja edullisimmissa paikoissa, mutta välillä repäsemme ja syömme hienommissa paikoissa: Maanantaina Timo tarjosi Maijalle synttärivorschmackit Savoyssa. Myös marraskuun Lontoon reissulle suunnittelemme useita ruokailuelämyksiä.

Näistä syistä, rakkaat lukijat, päätimme perustaa uuden uutukaisen ruokablogin. Tahdomme jakaa kanssanne kokemuksiamme, jotta voimme itse niitä myöhemmin muistella ja ehkäpä joku teistä voi saada tänne ilmestyvistä kuvista ja sanoista ideoita omaan keittiöönsä. Ehkäpä jopa jaksat kommentoida ja kertoa omia kokemuksiasi ja näkemyksiäsi kyseisistä ruoista / ravintoloista; Oletko tehnyt erilaisen version samasta ruoasta? Oliko ravintolakokemuksesi erilainen kuin meidän?

Enjoy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti