maanantai 31. elokuuta 2009

Sunnuntaibrunssi Fannyssa

Eilen piti olla meidän tervehenkisyyspäivä. Suunnitelmana oli suunnata Nuuksioon käveleskelemään, mutta säätiedotuksen ennustaessa tihkusadetta ja 12 astetta, päätimme suunnata Tessan ja Pekan kanssa sunnuntaibrunssille. Okei, sunnuntaina paistoi sittenkin aurinko ja lämpötilakaan ei tainnut ihan 12 olla, kun t-paidallakin pärjäsi, mutta hauskaa oli!

Näimme ensin Krulla-nimisen konditoriatyyppisen ravintolan edessä, mutta yllättäen siellä oli kaikki pöydät varattuja klo 12->. Paikka on kovin pieni. Tätä on meille kehuttu, joten suosittelen kyllä sitäkin testaamaan (Freda 41). Me jatkoimme kuitenkin Fannyyn Kimmon edellispäiväisen tekstiviestin innoittamina.

Fanny sijaitsee aivan Bulevardin rannan puoleisessa päässä, Koffin puiston portilla (Bulevardi 40). Sisustus on hauska sisältäen pirteää limen vihreää ja violettia ja pöytiä on myös sohvilla varustettuina ja terassillekin pääsee. Paikka oli sunnuntaina kovin täysi, mutta viimeisen (keinuvan, jalka oli rikki) 4-hengen pöydän onnistuimme löytämään. Myöskin hinta, 13,50 euroa, oli varsin kohtuullinen. Skumppabrunssin hinta olisi 17,50 €, mutta tervehenkisyyspäivän ollessa kyseessä jätimme skumpan väliin.

Valitettavasti minulla ei ollut kameraa mukana, mutta ruokalistalla oli mm:
-Leipää
-Croissantteja
-Voita, juustoa, kinkkua, marmeladia
-Muroja
-Jogurttia
-Silliä, tonnikalaa
-Munakokkelia ja keitettyjä munia
-Pekonia ja nakkeja
-Salaattia
-Kylmää katkarapupastaa
-Omena- ja appelsiinimehua, kahvia, teetä

Melko peruslista siis, mutta hyvää oli. Maha tuli täyteen. Olo oli kovin moderni ja kaupunkilainen.

Vieressä istuvan uusio(?)perheen juttujen innoittamina jatkoimme Fannysta vielä Hietalahden kirppikselle kiertelemään ja ruokia sulattelemaan, mutta mukaan ei tarttunut edes neuvostosotilaan lakkia eikä abwork-(tms) kuntoilulaitetta. Ja maha täynnä oli hyvä jatkaa kaupasta ananaspirtelöainekset mukana kotiin pelailemaan Catania ja Oregonia.

Hauska päivä! Voin suositella Fannya ja brunsseilua ylipäätään -kokeile!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti